За нас

Научете за нас

Съвършенството изисква внимание и отдаденост

Развитие в бизнеса

Развийте бизнеса си с Нас. Качествено обслужване.

Иновации

“Доев” ООД с всяка година развива своите услуги и предлага нови иновации.

Лидери

Фирма с дългодишна история. Лидери на пазара.

Качество

Гарантирано високо качество на всички продукти и услуги.

Фирма “Доев” ООД  започва своята дейност през 1990 г. с “капитал” от личните си спестявания. Фирмата и досега представлява семеен бизнес за производство на пластмасови изделия (основно капачки, дръжки, преформи и технически изделия).

Фирмата разполага със собствена сграда и площи в гр. Съединение, където са обособени складови помещения, офиси и двата основни цеха – инструментален и шприцов. Премества и собствен транспорт за превоз на материали и продукти.

Фирма “Доев” ООД  може да реши цялостно изискванията, свързани с проектирането, изработката на инструменти и висококачествени изделия. В последните години пазарът изисква усложняване на продуктите и все по-сложни изисквания към качеството им от гледна точка на външния вид, функционалност и безопасност. Фирмата се стреми да отговори на клиентските очаквания, като реагира в кратки срокове с разработката и внедряването на нови продукти, включително по образец на клиента.

Фирмата изнася своите продукти в Германия, Австрия, Италия, Румъния, Швейцария. Основни партньори в България са фирмите: “Либхер Хаусгерете Марица” ЕООД , “Аксон България” АД, “Лем България”ЕООД, “Костал България Аутомотив” ЕООД , “АББ България”ЕООД- клон Раковски, “Осрам ” ЕООД”, “Профилинк”ООД, Котман България” ЕООД , “Дзобеле България” ООД , “Роза Импекс” ООД, “Карина 4” ООД, “Мауер Локинг Системс” ООД, “ИТД” ООД , “Радулов” ООД  и др.

“Доев” ООД  разполага със спринт автомати, технологично оборудван инструментален цех, предлагащ производство и ремонт на инструментална екипировка. Ръководството инвестира в ново оборудване и постепенно модернизира производствената база.

Сертифицирана е по ISO 9001.

Персоналът на фирмата е над 80 човека, като се квалифицира чрез подходящо обучение, така че да представлява добра осигуровка за качеството на процесите и крайните продукти.

Фирмата използва материали от реномирани марки на световно признати производители.

“Доев” ООД  предлага богата гама продукти за предприятия от сектора на парфюмерията и козметиката, хранително-вкусовата промишленост, битовата химия, автомобилната индустрия и др.

Доволни клиенти

Работници

Изпити кафета

Години на пазара

Управители

Calvin Fitzgerald
Calvin Fitzgerald
President
Calvin is one of the co-founders. He manages all the processes at our firm.
Taylor Wilson
Taylor Wilson
Chief Executive Officer
Taylor, just as Calvin, is a Wall Street operative, with a incredibly insightful skills and knowledge.
Josh Wagner
Josh Wagner
Design Chief Officer
Josh is also one of our 3 co-founders. He manages all bookkeeping and fiscal matters.
Luis Maxwell
Luis Maxwell
Contractors Operations Head
Luis works the longest of all non-founding managers. He brought more SMB accounts in than anybody else.
Ken Ferguson
Ken Ferguson
Chief Financial Officer
While Ken works here only 10 years, his efficiency allowed us to name his a Senior manager by now...
Edward  Elliott
Edward Elliott
Vice President of Operations
What Edward does to company's, is what our clients call "fiscal magic". He is an accomplished pro.

С “Доев” ООД работим с години, това е фирма утвърдила се на пазара. Много съм доволна от предоставените услуги на фирмата. Силно препоръчвам!

Нели Белева Клиент

С фирмата имаме дългогодишно партньорство, винаги са били коректни спрямо своите колеги и всеки един продукт от тях е бил без забележка.

Петър Стойчев Партньор